Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CROATIA HOTEL

Descriere

Website
www.hotelcroatia.net

Drinks & Food
La parterul hotelului se afla restaurantul unde se poate servi micul dejun, pranzul, cina si, ocazional, cina festiva. Oaspetii ce opteaza pentru demipensiune vor avea micul dejun bufet, bufet pentru salate, iar la cina vor trebui sa aleaga unul din cele 4 meniuri puse la dispozitie. La mica terasa cu vedere spre Insulele Pakleni bauturile si mancarea sunt servite 'a la carte' : grill, peste, scoici, crabi, branza, sunca afumata gatite in stil dalmatian, specialitati italienesti (paste, salate), meniu vegetarian, meniu vinuri, vinuri locale din Hvar, coniac local, produse patiserie. Toate produsele alimentare sunt originale, de la producatori locali.

Localizare
Hotel Croatia 3* este localizat ideal la malul marii, in golful Majerovica, in centrul orasului Hvar, pe insula croata cu acelasi nume. Distanta pana la plaja (pietricele) si mare este de doar 20 m. Centrul vechi se afla la 1050 m.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.